Ett Bohag, Madam och Pontus Lindvall

Bohag, byggt av ihopsamlade äkta och oäkta spillror och vrakdelar från gator och loppisar, skapat i torpartradition som här definieras som fri, okunnig, oskicklig tolkning av borgerlig inredning. En ballongsprängning av våra förkalkade perceptionskanaler i ett försök att tvinga blicken från strax bredvid till rakt på våra social- och materialkulturella konnotationer.

Household goods, built out of collected authentic and fake rubble and debris from streets and flea markets, created in a folkloristic tradition here defined as free, ignorant, untutored interpretation of conservative furniture. An angioplasty of our calcified channels of perseption in an attempt to force the gaze from right next to to spot onto our social and material cultural connotations.

Marie Carlsson, Adam Gustafsson & Pontus Lindvall

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>